Labdarības koncerts Uzcel savu skolu Bārbeles Zēnu pamatskolā Saknes un spārni

18. augustā ģimenes ar bērniem un visi interesenti ir mīļi gaidīti Bārbelē, lai pabūtu kopā labdarības koncertā Uzcel savu skolu. Gan mazie apmeklētāji, gan pieaugušie varēs piedalīties radošās darbnīcās un izklaidēs, kā arī apmeklēt koncertu Andreja Mediņa un viņa domubiedru izlolotajā Bārbeles Zēnu pamatskolā Saknes un spārni.


2018. gadā Zemgalē Vecumnieku novadā durvis vēra jauna mācību iestāde, kuras idejas autors un iedvesmotājs ir Andrejs Mediņš kopā ar Kalna svētību kopienu un darboties gribošiem ļaudīm. Bārbeles Zēnu pamatskola Saknes un spārni ir unikāla, jo piedāvā līdz šim vēl nebijušu mācību procesu Latvijā. Skolas mērķis ir nodrošināt labvēlīgu vidi audzēkņu izaugsmei, radošai izpausmei, sadarbības un mācīšanās iemaņu attīstībai. Saknes un spārni var lepoties ar skaistām telpām un plašu, labiekārtotu āra teritoriju. Bet daudz darba vēl jāpaveic, lai realizētu visas ieceres un piepildītu sapņus. Labdarības koncerta Uzcel savu skolu ziedojumi tiks ieguldīti skolas strūklakas, tiltiņa, estrādes un parka iekārtošanai.


18. augustā no plkst. 12.00 Bārbeles Zēnu pamatskolas Saknes un spārni teritorijā norisināsies radošās darbnīcas, kurās laipni gaidīti gan mazie apmeklētāji, gan pieaugušie – būs iespēja sietspiedē apdrukāt līdzi paņemtos tekstila izstrādājums, kā arī meistarot vēja zvanus. Tāpat visi būs gaidīti mākslas studijā, kurā varēs izpausties zīmēšanā ar ogli un karodziņu taisīšanā. Būs arī atraktīvi gaisa balona paraugdemonstrējumi, iespēja izbraukt ar miniauto, šaušana ar loku, kā arī tikšanās ar Zemessardzes 53. kājnieku bataljonu.


Plkst. 14.00 visi ir laipni aicināti uz labdarības koncertu Uzcel savu skolu, kurā piedalīsies Jānis Paukštello, bērnu vokālā grupa Dzeguzīte, Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas zēnu koris un citi.


Būs arī padomāts par vēdera priekiem – pankūkas, popkorns, cukurvate un gardā Bārbeles lidlauka zupa!


https://www.facebook.com/SaknesUnSparni/


Ieeja pasākumā pret ziedojumu labdarības akcijai.